Droguri care conțin anestezic pentru cai, consumate de elevi ai şcolilor din Capitală. Ce efect au substanţele pe care le iau copiii noştri?

Droguri care conțin anestezic pentru cai, consumate de elevi ai şcolilor din Capitală. Ce efect au substanţele pe care le iau copiii noştri?

Poliţiştii antidrog din Capitală l-au arestat pe unul dintre cei mai importanţi dealeri care distribuia droguri elevilor din liceele şi şcolile din zona centrală a capitalei, în cadrul Operaţiunii ”LALEAUA”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Potrivit expertului Antidrog Cătălin Tone, copiii sunt drogaţi inclusiv cu anestezic pentru cai. Traficantul procura ketamină de la medicii şi farmaciştii veterinari, care o distribuie ca anestezic pentru animale mari, precum caii, scrie G4Media.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Ketamina este un anestezic general, folosit în medicina veterinară, la intervenţiile chirurgicale pentru animale mari. Ketamina induce o stare asemănătoare unei transe, având în acelaşi timp efect puternic sedativ şi de pierdere a memoriei. Apoi generează o dependenţă puternică”, a transmis Cătălin Tone.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa dealerului din Capitală, au fost descoperite şi ridicate:

peste un kilogram de ketamină

un kilogram de amfetamină (păstrată în congelatorul frigiderului)

80 de grame de cocaină

300 de comprimate ecstasy

53 timbre cu LSD

2 kilograme de etnobotanice.

Valoarea totală de piaţă a drogurilor confiscate este de peste 60.000 de euro.

Poliţiştii au mai confiscat de la traficant 61.600 de lei, 300 de euro şi 100 de USD, bani proveniţi din traficul de droguri.

Şi în operaţiunea MEDUZA s-au capturat diferite cantităţi de ketamină.

De precizat că timbrele LSD sunt îmbibate cu dietilamina acidului lisergic care este cea mai puternică substanţă halucinogenă, deoarece este activă la doze foarte mici.

„Timbrele LSD se consumă prin introducerea sub limbă, substanţa halucinogenă dizolvându-se în salivă. La comandă, traficantul prepara cocktailuri de droguri”, a explicat Cătălin Tone.

În cursul zilei de 31 martie, inculpatul a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, acesta putând să fie condamnat cu până la 15 ani de închisoare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191