VIDEO. Starship, cea mai mare rachetă din istorie, a explodat după lansare

VIDEO. Starship, cea mai mare rachetă din istorie, a explodat după lansare

Racheta Starship a fost lansată de la baza spațială Starbase din Texas, de-a lungul coastei Golfului Mexicului.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Starship a explodat după câteva minute de zbor, dar, inginerii continuă să clasifice lansarea ca fiind un succes și spun că vor analiza datele colectate, lucrând în același timp pentru următorul test.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Proprietarul SpaceX, Elon Musk, a comentat lansarea de astăzi, adăugând că o altă încercare va fi făcută „în câteva luni”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Felicitări echipei SpaceX pentru o lansare de test interesantă a Starship! Am învățat multe pentru următorul test de lansare în câteva luni”, spune el.

Starship a fost lansată, joi, de la baza spațială Starbase din Texas. Racheta de 119 metri înălțime și o greutate de 5.000 de tone a explodat după lansare.

Lansarea orbitală Starship ar fi trebuit să reprezinte punctul culminant al mai multor ani de muncă de reglementare și teste tehnologice. Conducerea companiei a subliniat în mod repetat natura experimentală a lansării.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191