Cutremur în România, vineri dimineață. Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur în România, vineri dimineață. Ce magnitudine a avut seismul

S-a cutremurat pământul, vineri dimineață, în România. Seismul din 28 aprilie s-a produs la ora 06:13.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Conform informațiilor venite de la Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs în zona seismică Vrancea – Buzău, la adâncimea de 142 kilometri. Și a avut 3,6 grade pe Richter, fiind încadrat în categoria seismelor slabe.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cutremur de 3,4 grade în Gorj, în 22 aprilie

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 55km NV de Buzău, 59km SE de Sfântu-Gheorghe, 60km E de Brașov, 68km V de Focșani, 68km NE de Ploiești, 96km NE de Târgoviște.

În cursul lunii aprilie, în țară au avut loc mai multe cutremure. Unul dintre acestea a fost înregistrat în dimineața zilei de 22 aprilie, la ora 10:06, în Oltenia- Gorj. A avut 3,4 grade și s-a produs la adâncimea de 16 kilometri, fiind așadar un cutremur de suprafață.

Un alt seism s-a produs în dimineața zilei de 12 aprilie, la ora 07:16, în județul Vrancea si a avut 3, 4 grade pe Richter.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191