Joi și vineri se vor vinde bilete la Ploiești

Joi și vineri se vor vinde bilete la Ploiești

Chindia-Petrolul se joacă așa cum a fost stabilit, vineri, 5 mai, de la ora 20:30, pe Arena ,,Ilie Oană”. Clubul târgoviștean a anunțat că pune în vânzare biletele pentru meciul cu Petrolul Ploiești, duel ce contează pentru etapa a 7-a a play-out-ului Superligii. Prețurile tichetelor sunt următoarele:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Tribuna 0: 30 lei
Tribuna I: 20 lei
Tribuna a II-a: 20 lei
Peluze: 15 lei

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Biletele pentru suporterii petroliști vor fi comercializate la stadionul Ilie Oană după următorul program:

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Joi, 4 mai: 9-17

Vineri, 5 mai: 9- 21

Clubul Chindia a mai anunțat că biletele pentru sectoarele 503, 504, 505, 506, 601, 602, 603, 604 și 605 pot fi procurate DOAR DE LA SEDIUL CLUBULUI NOSTRU. Ultimul duel între cele două echipe, disputat pe 28 ianuarie, la Ploiești, s-a încheiat cu înfrângerea Petrolului, 1-2, goluri Grozav respectiv Cooper și Popa, pe un teren impracticabil.

Pe lîngă revanșa în sine gruparea petrolistă a spus, prin vocea conducerii, că vrea să termine play-out-ul cât mai sus de aceea antrenorul principal Florin Pîrvu a spus că bucuria evitării retrogradării este firească, dar trebuie să continue cu entuziasm și pentru ultimele trei partide:,,Mesajul meu către băieți a fost să tratăm toate meciurile cu maximă seriozitate. Chindia joacă de mult timp la Ploiești și se consideră acasă, dar tot noi suntem pe teren propriu, iar atmosfera va fi dominată de fanii noștri. Terenul va arăta mult mai bine decât în ianuarie așa că trebuie să facem un joc cât mai bun”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191