Începe procesul de evaluare pentru elevii din clasele a II-a, a IV-a și a VI-a

Începe procesul de evaluare pentru elevii din clasele a II-a, a IV-a și a VI-a

Elevii de clasa a II-a susţin, marţi, proba scrisă la Limba şi literatura română şi la limba maternă (pentru elevii din partea minorităţilor naţionale) din cadrul Evaluării naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, anunță Rador.
Proba de citit la Limba română şi limba maternă este miercuri, iar cea la Matematică – joi. Pe 12 mai va avea loc proba de Limba română pentru minorităţile naţionale (scris şi citit).

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Elevii de clasa a IV-a vor susţine pe 16 mai proba la Limba română, pe 17 mai – la Matematică, iar elevii din partea minorităţilor naţionale pe 18 mai proba la Limba maternă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pe 24 mai, elevii de clasa a VI-a au programată proba la Limbă şi comunicare iar o zi mai târziu – Matematică şi Ştiinţe ale naturii.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191