Rundă intensă pentru Titi Tudor și boxerii săi

Rundă intensă pentru Titi Tudor și boxerii săi

Maestrul emerit Titi Tudor are parte de o zi intensă în capitala Moldovei. La Iași se dispută Cupa României pentru Juniori, competiție găzduită de Sala de Sport Grădinari. Astăzi, în a doua zi de concurs, antrenorul Titi Tudor va avea în ring șase din cei 13 sportivi deplasați la întrecerea ieșeană. Luptele se desfășoară pe parcursul a două sesiuni.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Sesiunea 1(ora 16.00):

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cat. 46 kg: Cătălin Bănică(CSM Ploiești) vs Mihai Ciurariu(Nicolina)

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cat. 46 kg: Andrei Virson(CSM Ploiești) vs Răzvan Panainte (CS Dumbrăvești)

Cat. 80 kg: Nicolas Calimachi(CSM Ploiești) vs Rareș Chiticaru (CS Pandurii)

Sesiunea 2 (ora 19:00)

Cat. 54 kg: Alex Spiridon(CSM Ploiești) vs Ciprian Buletica(Șomuz Fălticeni)

Cat. 66 kg: Radu Iustin(CSM Ploiești) vs Dragoș Baciu( Lia Dolj)

Cat. 66kg: David Pandele(CSM Ploiești) vs Robert Munteanu(CS Năvodari)

În prima zi a competiției clubul municipal a avut în concurs trei boxeri. La categoria 52 kg, Mihai Mușat a trecut de un boxer clujean în timp ce ceilalți doi pugiliști ploieșteni au pierdut. La 50 kg, Ionuț Dragomir a fost învins de un sportiv din Onești, iar greul Mihai Săvulescu, cat.+80, a fost învins la puncte de un pugilist de la Crișul Oradea. Antrenorul Titi Tudor ne-a declarat că la această competiție este interesat ca boxerii săi să aibă cât mai multe meciuri, nu cât mai multe medalii. Maestrul dorește să vadă modul în care se mișcă băieții, să fie curajoși și să nu piardă înainte de limită.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191