A fost stabilita cauza mortii manelistului Tony de la Ploiesti. Vezi aici rezultatul necropsiei

A fost stabilita cauza mortii manelistului Tony de la Ploiesti. Vezi aici rezultatul necropsiei

Tony de la Ploiesti este soferul care a decedat, azi noapte, la spital, dupa ce politistii l-au dus pentru recoltarea de mostre biologice.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

La scurt timp dupa ce a ajuns la unitatea medicala, barbatul in varsta de 31 de ani a intrat in stop cardio-respirator, medicii nemaiputand face nimic pentru a-l salva.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Potrivit ultimelor informatii, medicii legisti au efectuat necropsia victimei, astfel fiind stabilita cauza decesului. Se pare ca barbatul avea probleme cardiace.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Iata ce spune Politia:

„În cursul zilei de astăzi, 23 mai a.c., a fost efectuată necropsia bărbatului de 31 de ani, iar rezultatul acesteia a arătat faptul că moartea a fost neviolentă și a fost cauzată de o insuficiență cardiorespiratorie acută pe fondul unei cardiomiopatii hipertrofice.

Astfel, nu au fost constatate leziuni traumatice care să aibă legătură de cauzalitate cu decesul.”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191