De ce împânzesc americanii oraşele cu stupi de albine, instalaţi pe acoperişurile spitalelor, tribunalelor şi nu numai

De ce împânzesc americanii oraşele cu stupi de albine, instalaţi pe acoperişurile spitalelor, tribunalelor şi nu numai

Mii de funcţionari americani merg în fiecare zi la serviciu, în bâzâit de albine. Nu îi deranjează însă. Stupii sunt pe acoperiş, iar albinele nu le intră în birouri. Le dau însă un nou subiect de discuţie: sănătatea Planetei. „Nimeni nu vorbea în această clădire despre polenizatori, înainte să sosească albinele. Chiar a început un zumzet în clădire, în ziua în care au sosit”, spune David Johnson, manager de sustenabilitate.  

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Fără intervenţia omului, care se ocupă de înmulţirea harnicelor zburătoare şi le ajută să supravieţuiască, americanii estimează că populaţia de albine s-ar înjumătăţi în fiecare an. Stupurile de pe clădirile guvernamentale americane sunt, în acelaşi timp, un studiu despre ce impact au aceste insecte asupra mediului.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Dacă vă uitaţi pe jos, puteţi vedea că s-a îmbunătăţit covorul de iarbă. Avem şi acoperişuri de control, ca le comparăm cu cele pe care sunt albine”, adaugă David Johnson, manager de sustenabilitate. Mai mulţi apicultori merg, prin rotaţie, la stupinele federale, ca să se asigure că totul funcţionează cum trebuie şi să îngrijească insectele.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191