Cine este soțul Danei Roba, cel care a mutilat-o cu un ciocan și a băgat-o în spital. Vedeta se află încă în stare gravă / FOTO

Cine este soțul Danei Roba, cel care a mutilat-o cu un ciocan și a băgat-o în spital. Vedeta se află încă în stare gravă / FOTO

Au trecut câțiva ani buni de când Dana Roba a decis să își schimbe viața, după ce l-a întâlnit pe Dumnezeu, într-o biserică penticostală. Vedeta a renunțat atunci la viața tumultoasă și aparițiile controversate care au adus-o în atenția publicului, și a luat calea credinței. L-a cunoscut pe Daniel Balaciu, bărbatul care avea să îi devină soț după numai trei luni de zile, tot într-o bisercă penticostală. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai mulți ani, au împreună două fete, și nimic nu avea să prevestească nenorocirea ce avea să se întâmple. Cine este soțul Danei Roba, cel care a mutilat-o cu un ciocan și a băgat-o în spital.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Soțul Danei Roba se numește Daniel Balaciu, este cu 14 ani mai mare decât vedeta, după cum chiar ea declara în urmă cu ceva vreme și este arbitru de fotbal categoria 1. De-a lungul carierei sale, Daniel Balaciu a arbitrat meciuri din Liga Județeană Timiș și era considerat un arbitru foarte corect, însa destul de exigent. Ca și Dana Roba, bărbatul era botezat penticostal.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce spunea Dana Roba despre soțul ei

Dana Roba a avut o viață tumultoasă însă, după ce a trecut prin numeroase scandaluri, părea că fosta iubită a lui Nicoale Guță și-a găsit liniștea și împlinirea sufletească în brațele lui Daniel Balaciu, un bărbat mai în vârstă cu 14 ani decât ea. Cei doi au devenit soț și soție în anul 2016, în cea mai mare discreție, în Timișoara. Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat doar șase persoane.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Așa cum menționam și anterior, acum ceva ani, Daniela Roba a luat calea pocăinței, iar scandalurile de la tv deveniseră doar o amintire. Mai mult, și-a făcut o serie de intervenții estetice care au fost toate reușite și, pe lângă faptul că a devenit mamă de două fetițe, spunea că este fericită și împlinită alături de soțul ei.

Dana Roba spunea că soțul o ajută enorm în creșterea celor două fetițe

În interviurile acordate de-a lungul timpului, Dana Roba spunea că soțul ei o ajută enorm și că, în timp ce ea își construia o carieră de succes în make-up, bărbatul era în prenatal și se ocupa de creșterea micuțelor pe care le au împreună.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191