Ani de liceu… la final! O nouă generație se desparte cu mândrie de Colegiul „Mihai Viteazul” Ploieşti

Ani de liceu… la final! O nouă generație se desparte cu mândrie de Colegiul „Mihai Viteazul” Ploieşti

Inca o generatie de „LMV-isti” si-a luat, astazi, ramas bun de la prestigiostul Colegiu, intr-un cadru festiv incarcat cu emotie, bucurie, dar si regrete fata de prieteniile si aventurile care s-au legat in anii de liceu.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ca de fiecare data, elevii care au absolvit cursurile „batranului LMV” s-au prezentat in fata profesorilor cu decenta, recunostinta si planuri de viitor.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Le uram mult succes pe mai departe si speram ca fiecare dintre ei sa ia cele mai bune decizii in viata!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Priviți înapoi cu iubire și cu recunoștință, mergeți mai departe cu încredere, curaj şi convingerea că viitorul aparține doar celor care nu încetează să creadă în frumuseţea visurilor pe care şi le-au făurit.

Gaudeamus Igitur nu trebuie să-și stingă acordurile, ci dimpotrivă, trebuie să răsune și mai clar, însoţindu-vă pe drumul spre viitorul care deja a început.

Felicitări și succes în continuare!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Colegiului National „Mihai Viteazul” Ploiesti.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191