Stephan Pelger a murit! Designerul avea 44 de ani

Stephan Pelger a murit! Designerul avea 44 de ani

Stephan Pelger a murit! Designerul avea 44 de ani. Potrivit primelor informații, acesta a fost găsit fără suflare, în locuință, de către un vecin. Oamenii legii ajunși la fața locului au constatat decesul.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Stephan Pelger a devenit faimos în România și putea fi descirs ca fiind unul din cei mai cunoscuți creatori de moda din țara noastră, care a uimit o lume întreagă cu creațiile sale. Se pare însă că designerul a decis să își încheie socotelile cu viața și a recurs la un gest necugetat.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Stephan Pelger a murit

Lumea mondenă din România e în stare de șoc! Stephan Pelger a murit! Designerul avea 44 de ani. Potrivit primelor informații, acesta a fost găsit fără suflare, în locuință, de către un vecin. Oamenii legii ajunși la fața locului au constatat decesul.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În luna februarie a acestui an, Stephan Pelger a fost prezent în emisiunea Xtra Night Show, acolo unde a vorbit despre problemele grave pe care le-a avut cu insomnia și consumul de substanțe interzise. După ce a stat internat într-o clinică de dezintoxicare, designerul spunea că a fost externat și că e mai sănătos ca niciodată.

Ce spunea Stephan Pelger despre oamenii din jurul lui, care l-au trădat

În urmă cu ceva vreme, în exclusivitate, la Antena Stars, Stephan Pelger a vorbit despre unul dintre momentele cele mai dificile prin care a trecut și anume: acceptarea că există și oameni care trădează.

”Tuturor ni se întâmplă acest lucru. Dar la o anumită vârstă, poate nu mai dăm atâta importanță acestor lucruri și lăsăm lucrurile să curgă, iar cei care rămân în viața noastră, rămân, iar cei care pleacă, ducă-se. Dacă au preferat să plece din viața mea, atunci au preferat pentru un anumit motiv. Poate nu am fost loial eu, poate eu am făcut greșeli, cu siguranță și eu am făcut multe greșeli. Cert este că nu mai suntem împreună și asta este. Ar fi culmea să spun că nu am făcut greșeli, pentru că am făcut cu lopata”, spunea Stephan Pelger.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191