13 județe intră de la ora 12.00 sub cod galben de vreme severă. Două zile de ploi torențiale, grindină și vijelii

13 județe intră de la ora 12.00 sub cod galben de vreme severă. Două zile de ploi torențiale, grindină și vijelii

Prima avertizare cod galben e valabilă joi între orele – Local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, izolat grindină și intensificări de scurtă durată ale vântului în Maramureș, Crișana, nord-vestul Transilvaniei, precum și în Munții Apuseni și în Carpații Orientali. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de l/mp și izolat de peste 30 l/mp, potrivit ANM.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Județele vizate sunt Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Suceava, Bistrița-Năsăud, Harghita, Mureș, Covasna, Alba, Cluj, Bihor, Arad și Hunedoara.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

image

Cea de-a doua alertă cod galben începe joi la ora și se termină vineri la ora Local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, precum și la munte. Aceasta se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, izolat grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de l/mp și izolat de peste 40 l/mp. Alerta a fost emisă pentru județele Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Suceava, Bistrița-Năsăud, Harghita, Mureș, Brașov, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiș, Caraș Severin și Hunedoara.

image

Harta județelor afectate de codul galben

În zilele următoare, vremea va fi instabilă mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

ANM a emis prognoza specială pentru București, valabilă până vineri seară la ora  Astfel, vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de de grade Celsius, iar cea minimă de grade Celsius.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191