Ploiesti/ O femeie si-a uitat intr-o cabina de proba geanta in care avea 8000 lei. Evident, a ramas fara ei

Ploiesti/ O femeie si-a uitat intr-o cabina de proba geanta in care avea 8000 lei. Evident, a ramas fara ei

Depistată de polițiști după ce ar fi sustras 8.000 de lei dintr-o geantă

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

La data de 8 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.1 de poliție Ploiești au identificat o persoană banuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În fapt, la data de 3 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că în timp ce se afla în incinta unui magazin dintr-un centru comercial, i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani din geanta uitată în cabina de probă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana banuită de comiterea faptei ca fiind o tânără în vârstă de 19 ani din municipiul Ploiești, ulterior fiind condusă la sediul unității de poliție pentru audiere.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 8.000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Comunicat IJP Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191