Ploieşti, balamucu’ nou? Imagini halucinante, surprinse in urbea lui Caragiale!

Ploieşti, balamucu’ nou? Imagini halucinante, surprinse in urbea lui Caragiale!

Am vrea sa putem spune ca fotografiile de mai sus sunt cadre dintr-un film de aventura, sau ca „nu sunt de la noi”, dar v-am minti. Imaginile sunt cat se poate de reale si au fost surprinse in Ploiestiul anului de gratie 2023.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

In timp ce alte tari europene au trecut la „next level”, punandu-si bazele din ce in ce mai mult in inteligenta artificiala, la noi, inteligenta pare ca lipseste cu desavarsire.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Uneori, ne intrebam daca nu cumva vom ajunge mai prosti decat animalele noastre de companie.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pe grupul Info Trafic Prahova, o tanara a postat cele doua imagini surprinse pe strazile din municipiu. Una dintre ele, pe timpul serii, in care se observa un „inteligent artificial” atat de mandru de posteriorul sau incat s-a gandit sa ii bucure si pe altii cu privelistea, iar cea de-a doua a fost surprinsa in miezul zilei si infatiseaza un alt specimen, pe care l-a lovit somnul in mijlocul strazii. Noroc cu geamantanul, ca altfel ar fi pus capul direct pe asfalt.

In ambele situatii, singura reactie a trecatorilor a fost cea devenita fireasca in ultimii ani si anume integistratul cu telefonul mobil.

In astfel de cazuri, nu recomandam nimanui interventia si abordarea directa a specimenelor, ci doar apelarea Politiei!

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191