Două zodii care își vor schimba destinul în luna iulie. Nativii au parte de noroc triplu

Două zodii care își vor schimba destinul în luna iulie. Nativii au parte de noroc triplu

Vești bune pentru două zodii din horoscop! Acești nativi vor începe un nou capitol în viața lor, iar destinul se va schimba radical în următoarea perioadă și vor da lovitura pe toate planurile, astfel că vor apărea noi oportunități pentru ei și vor încasa câștiguri mari.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Doar două zodii din cele 12 din horoscop se vor bucura de o perioadă extrem de bună, iar nativii vor beneficia de multe proiecte pe plan profesional și vor avea doar de câștigat. Iată care sunt cele două zodii cu noroc triplu!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Rac

Acești nativi sunt sensibili, însă Racii știu de fiecare dată cum să iasă în evidență și să fie în centrul atenției. Se fac plăcuți în orice situație și reușesc să găsească soluții pentru fiecare problemă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Racii vor traversa o perioadă destul de bună și nu vor mai avea parte de cheltuieli neprevăzute, astfel că pot obține sume mari în următoarea perioadă. Vor primi chiar o promovare la locul de muncă și se vor bucura de un concediu liniștit alături de familie.

Fecioară

Fecioarele vor avea succes pe toate planurile și se vor bucura de câștiguri mari în următoarea perioadă. Pentru acești nativi se anunță o perioadă de glorie și vor avea proiecte numeroase în luna iulie. Astrele sunt de partea lor și vor avea schimbări majore.

Cele care se află într-o relație de lungă durată vor fi cerute de în căsătorie de partenerul lor și vor avea planuri mari de viitor împreună. Nativii se vor înțelege perfect cu persoanele dragi și vor fi în centrul atenției.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191