Scandal in Rusia! Premiul Miss Russia, câștigat de soția miliardarului care a sponsorizat concursul de frumusețe

Scandal in Rusia! Premiul Miss Russia, câștigat de soția miliardarului care a sponsorizat concursul de frumusețe

Scandal în Rusia, după ce profesoara de engleză Natalia Oskar, 33 de ani, a câștigat titlul Misses Russia of the World, organizat pe 5 iunie, la Izvestia Hall din Moscova. Femeia este soția miliardarului Roman Bezmaternih, unul dintre sponsorii concursului de frumusețe, relatează portalul Life și ziarul Blesk.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

83 de femei au concurat pentru titlul de cea mai frumoasă femeie căsătorită care are cel puțin un copil. Iar victoria Nataliei Oskar a fost puternic contestată.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Faptul că este soția miliardarului Roman Bezmaternih, care a sponsorizat competiția, a ridicat întrebări în ceea ce privește imparțialitatea juriului.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Din cauza machiajului strident și a operațiilor estetice, unii dintre critici nu s-au putut abține s-o compare, pe rețelele sociale, pe câștigătoare cu personajul principal din seria de filme de groază populare „The Saw”.

Cei care au contestat rezultatul au invocat și diferența dintre fotografiile de pe Instagramul Nataliei și fotografiile oficiale din competiție, care îi „diminuează” semnificativ „frumusețea”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191