O femeie declarată moartă s-a trezit în timpul priveghiului. „Cu mâna stângă lovea pereţii sicriului”

O femeie declarată moartă s-a trezit în timpul priveghiului. „Cu mâna stângă lovea pereţii sicriului”

Rudele care vegheau de cinci ore la căpătâiul unei bătrâne din Ecuador, care fusese declarată moartă, au auzit-o respirând și bătând în pereții sicriului. Femeia era în viață și a fost dusă la spital, unde a fost stabilizată. Ministerul Sănătății din Ecuador a cerut o anchetă pentru a se stabili cum a fost declarat decesul bătrânei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

O înregistrare video postată pe Twitter o arată pe Bella Montoya, 76 de ani, în interiorul unui sicriu deschis şi respirând cu greutate, înconjurată de doi bărbaţi care îi vin în ajutor.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cu „mâna stângă lovea pereţii (sicriului) şi mâna îi tremura”, a declarat fiul ei, Gilbert Balberan, într-o altă înregistrare video difuzată de mass-media locale, care au relatat despre caz, vorbind despre o „înviere”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Mama mea este pe oxigen. Inima ei este stabilă. Doctorul a ciupit-o de mână şi a reacţionat”, a adăugat Balberan în comentarii preluate de ziarul El Universo, potrivit AFP, preluată de Agerpres.

Femeia fusese declarată moartă vineri într-un spital public din oraşul de coastă Babahoyo, în sud-vestul ţării.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, femeia a fost internată în spital cu o suspiciune de accident vascular cerebral şi „a suferit un stop cardio-respirator, fără a răspunde la manevrele de resuscitare, în urma căruia medicul de gardă a confirmat decesul”.

O comisie tehnică a fost însărcinată să „analizeze acest caz în profunzime” şi să întocmească „un audit medical pentru a stabili responsabilitatea” pentru constatarea eronată a decesului, a adăugat ministerul într-un comunicat.

„Încet-încet îmi revin din ceea ce s-a întâmplat. Tot ceea ce cer acum este ca starea de sănătate a mamei mele să se amelioreze. Vreau ca ea să fie în viaţă şi alături de mine”, a precizat Gilbert Balberan.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191