Prahovenii, invitați să descopere poteca secretă de promenadă a prinţesei Martha Bibescu

Prahovenii, invitați să descopere poteca secretă de promenadă a prinţesei Martha Bibescu

Prahovenii, invitați să descopere poteca secretă de promenadă a prinţesei Martha Bibescu

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pornind din curtea interioară a Muzeului Cinegetic Posada, începând din primăvara acestui an, a fost deschis accesului public traseul educativ „Poteca Prinţesei”. Aceasta este propunerea reprezentaților Romsilva pentru iubitorii de drumeții ”altfel” care vor să îmbine drumețiile interesante care îmbină relaxarea cu trecutul glorios. Este mai puțin cunoscut faptul ca acest drum este exact cel pe care se plimba prințesa Martha Bibescu, una dintre cele mai remarcabile personalităţi ale aristocraţiei europene a secolului al XX-lea, Printesa a locuit un timp în Posada.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ineditul traseu este realizat de Direcţia Silvică Prahova prin Ocolul Silvic Sinaia. Acesta propune redescoperirea potecii de promenadă a prinţesei Martha Bibescu. Așa că, iubitorii naturii sunt invitați să participe la o plimbare prin care să înveţe lucruri interesante despre lemn şi natură într-un cadru care ne transpune în vremurile de poveşti cu prinţi şi prinţese, făcând astfel plăcută lecţia despre lemn şi natură, prin îmbinarea învăţării cu poveştile, cu joaca şi cu natura.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Accesul pe traseu este liber, deplasarea se face pe jos. Cei care vor poposi pe această potecă sunt rugați să respecte regulile de acces şi vizitare, respectând natura şi pe ceilalţi vizitatori.

Sursa: republikanews.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191