Ce a cerut Nicușor Dan pentru a accepta concertele Guns’n Roses şi Depeche Mode pe Arena Naţională

Ce a cerut Nicușor Dan pentru a accepta concertele Guns’n Roses şi Depeche Mode pe Arena Naţională

Concertele Guns’n Roses şi Depeche Mode programate pe Arena Naţională sunt peste o lună dar de abia marți a fost semnat contractul pentru oficializarea locului. Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan a semnat marți contractele pentru organizarea concertelor trupelor Guns’n Roses şi Depeche Mode pe Arena Naţională. Motivul îl știe Click!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Concertul Guns’n Roses va avea loc în 16 iulie, iar cel al trupei Depeche Mode în 26 iulie. GUNS N’ ROSES vin la București pentru prima oară reuniți în formula clasică, consacrată, pentru concertul rock al anului! Evenimentul va avea loc la Arena Națională și îi va aduce pe aceeași scenă pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Depeche Mode revine cu un nou concert în România, pe Arena Națională din București. Evenimentul face parte din turneul internațional „Memento Mori”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Condiția pusă de Nicușor Dan pentru a se ține concertele 

”Am mai stabilit prin contract ca, după concert organizatorul să înlocuiască 40% din suprafaţa gazonului. Totodată, contractul stipulează că Primăria Capitalei va asigura funcţionarea optimă a utilităţilor şi facilităţilor, pe toată perioada contractuală”, a mai transmis primarul general. 

Nicușor Dan atacat de Gigi Becali pentru concertele pe Arena Națională 

„Noi o să jucăm la Târgoviște, pentru că avem un tralalachi care conduce Primăria. Nu putem pe Arena Națională, pentru că sunt concerte, am primit notificare. Așa se întâmplă, dacă e primar un tralalachi ( – Nicușor Dan), el face concerte”, a acuzat patronul FCSB, Gigi Becali. 

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gigi Becali 

”Evenimentele de asemenea anvergură, pe lângă bucuria fanilor, aduc şi o mai mare vizibilitate oraşului. Termenii în care am încheiat contractul sunt rezultatul unui efort administrativ şi a unor negocieri de câteva luni pentru că ne-am dorit mult ca acest acord să fie echitabil pentru părţi”, a scris, pe Facebook, Nicuşor Dan 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191