Prefectul Virgiliu Nanu a organizat o intalnire cu reprezentantii minoritatilor. „Romii au drepturi egale!”

Prefectul Virgiliu Nanu a organizat o intalnire cu reprezentantii minoritatilor. „Romii au drepturi egale!”

Joi, la sediul Prefecturii Prahova, a avut loc o intalnire a autoritatilor judetene cu reprezentantii minoritatilor rome din judet.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Accentul intalnirii a fost pus pe egalitatea de sanse si identificarea de noi oportunitati in vederea incluziunii cat mai eficiente a minoritatilor in mediul social.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„În calitate de Președinte al PSD Prahova sau de Prefect, consider că este de datoria mea să mă preocup de problemele comunităților și minorităților din județul nostru. Indiferent de gen, culoarea pielii sau orientările noastre, suntem toți cetățeni și merităm să fim respectați și tratați în mod egal.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ieri am avut ocazia să particip la o întâlnire utilă cu reprezentanții minorității rome din Prahova. Activitatea s-a desfășurat sub tema „Cetățeni, egalitate, drepturi și valori! – Romii au drepturi egale”, în contextul Legii 145/2023 privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie.”, a transmis prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191