Loredana Chivu, 6 procese cu fostul iubit! Bărbatul își vrea bunurile înapoi. „I-a pus la socoteală și benzina pe care o băga în mașină”

Loredana Chivu, 6 procese cu fostul iubit! Bărbatul își vrea bunurile înapoi. „I-a pus la socoteală și benzina pe care o băga în mașină”

Ziua și problemele pentru Loredana Chivu! După ce a trecut printr-o operație complicată la sfârșitul anului trecut, în Columbia, acolo unde susține vedeta că ar fi fost maltratată de fostul iubit, blondina a cerut un ordin de restricție împotriva bărbatului. Fostul logodnic i-a deschis 6 procese.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După ce Loredana Chivu a obținut ordinul de restricție, fostul iubit l-ar fi încălcat și și-a urmărit fosta parteneră în trafic, după cum susține chiar vedeta care a și depus o plângere în acest sens. Mai mult, bărbatul nu poate accepta gândul de a sta departe de fosta logodnică, așa că a contestat măsura, însă fără succes.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Loredana Chivu, 6 procese cu fostul iubit! Bărbatul își vrea bunurile înapoi

În urmă cu puțin timp vă prezenta în exclusivitate, faptul că fostul iubit al Loredanei Chivu l-a atacat în instanță și pe fratele blondinei. De curând, bărbatul i-a deschis nu mai puțin de 6 procese fostei partenere de viața. Cererile de chemare în judecată sunt depuse, atât ca persoană fizică, cât și de către firma pe care acesta o administrează.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Reporterii , au stat de vorbă cu apropiați ai vedetei, care ne-au declarat în exclusivitate că bărbatul își vrea bunurile făcute cadou, înapoi. Aceleași surse ne-au dezvăluit că fostul iubit al blondinei pune la calcul toate cheltuielile pe care le-ar fi avut în timpul relației cu frumoasa dâmbovițeancă.

Pe ce nume este apartamentul Loredanei Chivu

Mai mult de cât atât, sursele noastre susțin că apartamentul Loredanei Chivu este luat prin credit, iar fosta asistentă plătește rate la acesta. Cât despre mașina pe care aceasta a primit-o cadou de la fostul iubit, apropiații vedetei spun că ar fi luată pe firma bărbatului, iar blondina i-a înapoiat-o la despărțire.

Și Loredana Chivu a deschis un proces penal împotriva fostului partener. Blondina susține că se simte în pericol și se teme pentru viața ei, chiar dacă a obținut un ordin de restricție. Acțiunile deschise împotriva Loredanei Chivu sunt atât la tribunalul Răcari, județul Dâmbovița, locul natal al vedetei, cât și la Arad, acolo de unde este fostul partener.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191