Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania, după ce s-au oprit într-o parcare pentru a merge la toaletă

Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania, după ce s-au oprit într-o parcare pentru a merge la toaletă

Potrivit autorităților, soțul nu a observat când a mers la toaletă că și soția lui a părăsit mașina pentru a merge la baie. Când s-a întos la vehicul, bărbatul s-a urcat la volan și și-a continuat drumul, fără să-și dea seama că soția lipsește cu desăvărșire, potrivit Saechsische.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Femeia, care nu știa să vorbească germană, era complet tulburată. Bărbatul s-a întors să-și caute soția, luând la rând fiecare parcare de pe autostradă, asta pentru că nu mai știa exact în care din ele a lăsat-o pe femeie.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Din fericire, cu ajutorul polițiștilor, cei doi soți s-au renunit și și-au continuat împreună de această dată.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Toate celelalte secții de poliție din Saxonia au fost anunțate. După câteva ore, colegii din Dresda au reușit să-l localizeze pe bărbat pentru că acesta a străbătut toate locurile de parcare pentru a-și găsi soția, dar nu mai știa unde s-a oprit”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191