Rezultatele loto, „mană cerească” pentru un student din Iaşi. Corneliu a dat lovitura cu un bilet gata completat. Ce va face cu banii: „Îmi doresc niște schimbări În viață”

Rezultatele loto, „mană cerească” pentru un student din Iaşi. Corneliu a dat lovitura cu un bilet gata completat. Ce va face cu banii: „Îmi doresc niște schimbări În viață”

Rezultatele loto i-au adus veşti bune unui tânăr român, care s-a trezit peste noapte mai bogat cu de euro. Potrivit Loteriei Române, Corneliu Mircea Toma este un jucător pasionat, care a sperat ani la rând că „ce-i al lui e pus deoparte”. Iar acum, viitorul inginer a „tras lozul câştigător” şi a adat lovitura la Joker.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Atunci când a plecat la agenție să joace, Corneliu Mircea Toma din Huși, județul Vaslui, a decis să aleagă un bilet gata completat de pe panoul cu bilete. A ales unul la Loto 6 din 49, unul la Loto 5 din 40 și unul la Joker. Nu a stat mult pe gânduri, iar rezultatul a fost o mare surpriză.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Am ales și cules peste de lei, la Joker. O sumă care, pentru mine, mană cerească s-a dovedit a fi! Nici nu m-am așteptat! Sunt student la Iași, iar ca orice tânăr, Îmi doresc niște schimbări în viață. Pe de altă parte, se apropie vacanța de vară și îmi făcusem niște planuri, până la aflarea veștii câștigului, au rămas la stadiul de planuri! Iar în afară de distracție, vreau să-mi ajut părinții, pentru că și ei mă ajută foarte mult!”, povesteşte tânărul.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Joi, 15 iunie 2023, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. Rezultatele la tragerile loto ale zilei pot fi verificate pe site-ul Observator.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191