Zodii de femei care frâng inimi. Lor nu le pasă dacă te-au rănit

Zodii de femei care frâng inimi. Lor nu le pasă dacă te-au rănit

Există cinci zodii de femei din cele 12 ale horoscopului care frâng inimi. Lor nu le pasă dacă te-au rănit și nu se gândesc atunci când o fac. Trebuie să ai mare atenție dacă te îndrăgostești de una dintre ele, pentru că vei rămâne cu buza umflată. Iată despre ce femei din zodiac este vorba, dar și ce spun astrele despre ele!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Tu ai idee care sunt zodiile de femei care știu să frângă inimi? Ei bine, sunt 5 la număr și este mai bine să nu ai o relație cu ele, deoarece vei rămâne foarte dezamăgit. Despre cine din zodiac este vorba.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Scorpion

Zodia Scorpion te joacă pe degete la propriu. Ea te va face să te îndrăgostești nebunește de ea, după care se va despărți de tine și te va face să suferi foarte mult. Este foarte rea și nu o interesează de lumea din jurul ei.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pești

Mare atenție la femeile din zodia Pești! Acestea se despart de tine și când au motive, dar și când nu au. Nu le interesează dacă suferi după ele, pentru că asta le bucură lor inima cel mai mult.

Leu

Persoanele născute sub semnul zodiei Leu sunt experte în frânt inimi. Dacă nu ești pe placul lor sau le plictisești, ele imediat se vor despărți de tine și vor pleca către altcineva care consideră că este mai bun pentru ele.

Balanță

Balanța este o zodie foarte afurisită, cu care orice ai face nu te vei putea înțelege niciodată. Este zodia de femeie care îți frânge inima de foarte multe ori atunci când ești împreună cu ea și niciodată, dar niciodată nu îi pare rău.

Berbec

Berbecul este zodia care îți frânge imediat inima, mai ales atunci când nu-i convine ceva. Nu vei face niciodată casă bună cu ea, deoarece te va trăda atunci când îți este lumea mai dragă și când te vei aștepta cel mai puțin.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191