Sorinel Copilul de Aur a fost bătut la un eveniment de către nuntași! Manelistului i-au fost distruse și instrumentele muzicale

Sorinel Copilul de Aur a fost bătut la un eveniment de către nuntași! Manelistului i-au fost distruse și instrumentele muzicale

Sorinel Copilul de Aur a fost bătut la un nuntă, după ce a refuzat să mai cânte peste program. Acestuia i-au fost distruse și câteva instrumente muzicale, iar prejudiciul se ridică la de lei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Sorinel Copilul de Aur a trecut prin momente de coșmar la un eveniment. Manelistul a fost bătut de nuntași, după ce a refuzat să mai cânte, iar programul i se terminase. Autoritățile au fost chemate la fața locului și urmează să se ia măsuri legale.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Sorinel Copilul de Aur a fost bătut la o nuntă

Sorinel Copilul de Aur se numără printre maneliștii cunoscuți de la noi din țară, astfel că are o mulțime de evenimente în toată țara, pe care le onorează. De data aceasta, el a trecut prin momente de coșmar la o nuntă din Călărași. După ce i s-a terminat programul artistic, acesta nu a mai acceptat să cânte, deși nuntașii au insistat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pentru refuzul manelistului, mai multe persoane au sărit să-l bată, dar și să-i distrugă instrumentele muzicale. Sorinel Copilul de Aur a sunat la numărul de urgență 112, pentru a chema ajutoare. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale poliției și jandarmeriei române pentru a calma spiritele.

Instrumentele muzicale le-au fost distruse

Manelistul și membri trupei sale au fost distruse și a fost cauzat un prejudiciu de de lei. După venirea poliției și jandarmeriei, patru persoane au fost transportate la spital, însă au refuzat să fie examinate.

În urmă cu puțin timp, un alt manelistul ce a avut conflicte în trecut, în județul Călărași, a renunțat să mai aibă evenimente. Florin Salam, prin gestul său, a adus nemulțumire în rândul minorităților din zonă.

CITEȘTE ȘI: Primele declarații ale lui Babi Minune, după ce a bătut și jefuit un tânăr în plină stradă. Ce spune manelistul despre incident: „Nu s-a întâmplat nimic”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191