Câmpina/ O adolescentă de 14 ani a fost bătută de o alta, chiar de ziua sa de naştere. S-a întâmplat în fața Casei Tineretului

Câmpina/ O adolescentă de 14 ani a fost bătută de o alta, chiar de ziua sa de naştere. S-a întâmplat în fața Casei Tineretului

O minora in varsta de 14 ani a fost lovita de o alta adolescenta, in timp ce victima se afla in fata Casei Tineretului, din Campina, unde organizase o petrecere de ziua sa.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

La un moment dat, o tanara in varsta de 15 ani, neinvitata la eveniment, a agresat-o pe minora de 14 ani, aceasta din urma fiind transportata la spital.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pe langa leziunile cauzate de loviturile primite, victima a suferit si un atac de panica.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ce spune Politia:

La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către reprezentanții unei unități medicale din municipiu despre faptul că la unitatea în cauză s-a prezentat o minoră, împreună cu mama acesteia, sesizând că a fost victima unei agresiuni.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat minora, în vârstă de 14 ani, care se afla împreună cu mama sa la spital, întrucât acuza stări specifice atacurilor de panică.

Din verificări, s-a stabilit faptul că în noaptea de 16 spre 17 iunie a.c., în jurul orei 03.00, între minora în cauză și o altă minoră, ar fi avut loc un conflict spontan, generat de o neînțelegere, în timp ce se aflau la o petrecere pe raza municipiului, în urma căruia, minora de 14 ani ar fi fost îmbrâncită.

Mama minorei în cauză a declarat că nu dorește să depună plângere pentru comiterea vreunei infracțiuni.

La acest moment, cercetările sunt în curs de desfășurare, minora bănuită de comiterea faptei urmând să se prezinte la sediul unității de poliție, însoțită de un reprezentant legal, în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191