Femeia care a „înviat” la priveghi a murit iar! Rudele acuză medicii de neglijență

Femeia care a „înviat” la priveghi a murit iar! Rudele acuză medicii de neglijență

Caz șocant în Ecuador! Bella Montoya, în vârstă de 76 de ani, a fost declarată moartă din punct de vedere legal înainte de a-și șoca familia, trezindu-se în sicriu, la propriul său priveghi. Miracolul nu a durat mult căci, șapte zile mai târziu, femeia a murit din nou, de data aceasta fără a se mai trezi.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Femeia s-a trezit în sicriu, spre șocul familiei

Bella Montoya a fost declarată moartă după ce ar fi suferit un stop cardio-respirator, la Spitalul Martín Icaza din Babahoyo, un oraș de coastă din provincia Los Ríos din Ecuador, pe 9 iunie. Ea a fost depusă la o casă de pompe funebre înainte de a se trezi din morți, după ce ar fi bătut ore în șir în sicriu, fiind în cele din urmă descoperită în viață de către familia ei.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Dar vineri, Bella a fost declarată moartă a doua oară, potrivit fiului ei Gilbert Barberá Montoya.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mama mea a murit la ora 17:00, în prezența noastră”, a declarat acesta, pentru CNN. Femeia s-a stins din viață în urma unui accident vascular cerebral ischemic, după ce a petrecut șapte zile la terapie intensivă, a adăugat Ministerul Sănătății din Ecuador, într-un comunicat de presă.

Fiica Bellei, Zeneida Lea, a afirmat că starea mamei ei s-a deteriorat rapid. „Era foarte delicată”, a spus ea. Gilbert a explicat că este în contact cu Registrul civil al țării pentru ca autoritățile să înregistreze pentru a doua oară moartea mamei sale.

Familia dă vina pe medicul care a declarat-o moartă inițial

Femeia, de profesie asistentă medicală, a fost sub „supraveghere permanentă” de la incidentul în care presa locală a descris-o drept „înviată”. Gilbert spune că autoritățile încă nu au oferit o explicație medicală despre motivul pentru care mama lui a fost declarată incorect moartă. „Lucrurile nu vor rămâne așa”, a mai spus acesta.

Sora Bellei dă vina pe medicul care a declarat-o decedată prima oară și a depus o plângere împotriva spitalului, acuzându-l de neglijență.

„Mama mea a început să miște mâna stângă, să deschidă ochii, gura, când era în sicriu. Se chinuia să respire.”, a mai afirmat fiul femeii. Gilbert a sugerat că stopul cardio-respirator ar fi putut-o face să sufere de catalepsie – o afecțiune asemănătoare unei come, în care corpul înțepenește și funcțiile cerebrale încetează, deși bolnavul este încă în viață.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191