Cum să spui că eşti român fără să spui că eşti român. Ne explică un ploieştean, mare „boss” pe Anglia

Cum să spui că eşti român fără să spui că eşti român. Ne explică un ploieştean, mare „boss” pe Anglia

Ce face cocalarul roman cand ajunge in Anglia? Se angajeaza sofer, mananca 3 luni numai pufuleti ca sa stranga bani de masina si de aici incepe viata.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cu 400-500 lire, gasesti fara probleme un cazan care sa te reprezinte, oricum, mult mai smecher decat ce au fraierii de la bloc.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Si vii in tara, te opresti la scara blocului, unde prietenii inca beau bere la PET si impart Dacia la vreun tac-su mare si incepe procesul cresterii inimii in piept de satisfactie ca tu ai reusit in viata si, mai mult decat atat, ai si numar belea la masina.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ca orice frustrat sexual care vede femei doar in posterele din toaletele publice, e necesar sa arati ca tu faci, dregi si rezolvi tot ce-ti iese in cale. Pacat ca, in realitate, folosesti masina ca sa dormi in ea. Singur.

Imaginea a fost surprinsa in cartierul Mihai Bravu din Ploiesti. Foti credit Iulian Anton/Info Trafic Prahova.

 

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191