Cine sunt părinții lui Victor Cornea. Andreea Bălan i-ar fi cunoscut familia noului iubit

Cine sunt părinții lui Victor Cornea. Andreea Bălan i-ar fi cunoscut familia noului iubit

Cu toții putem observa că Andreea Bălan este mai îndrăgostită ca niciodată de când este într-o nouă relație. Cine sunt părinții lui Victor Cornea. Vedeta i-ar fi cunoscut familia noului iubit.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Andreea Bălan are toate motivele să radieze de fericire! Jurata de la Te cunosc de undeva nu numai că se bucură de succes datorită carierei pe care și-a construit-o de-a lungul anilor, ci este o mămică model pentru fetițele ei, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul ei iubit, Victor Cornea.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Detalii despre părinții lui Victor Cornea

Victor Cornea provine dintr-o familie cu tradiție în sport și sectorul public. Tatăl său, Victor Cornea, este un fost handbalist sibian, cunoscut pentru performanțele sale și implicarea în promovarea acestui sport în regiune. El a ocupat funcția de director al prestigioasei Săli Transilvania din Sibiu, instituție care face parte din cadrul Consiliului Județean.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pe de altă parte, mama lui Victor Cornea este profesoară de chimie. Este important de menționat faptul că după încheierea carierei sale ca sportiv, Victor Cornea a preluat conducerea Sălii Transilvania din Sibiu, unde are funcția de director.

Andreea Bălan i-ar fi cunoscut deja pe părinții bărbatului în brațele căruia și-a găsit fericirea. Relația celor doi este serioasă și iată că lucrurile evoluează repede. Vedeta s-a afișat deja alături de noul iubit pe rețelele de socializare.

Despre iubitul cântăreței

Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani, este un talentat jucător de tenis originar din Sibiu, România, care se bucură de o carieră remarcabilă în acest sport. El a reușit să strângă numeroase trofee importante de-a lungul carierei sale și a obținut poziția respectabilă de locul în clasamentul mondial al jucătorilor de tenis.

Poziția sa în clasamentul mondial, locul , reflectă evoluția și progresul său în lumea tenisului, unde concurența este mare. Cu fiecare meci jucat, Victor Cornea își consolidează experiența și își dezvoltă abilitățile, aspirând să urce și mai sus în ierarhia jucătorilor profesioniști.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Vedeta are fani peste tot în România, iar fanii așteptau cu nerăbdare să afle detalii legate de viața setimentală a îndrăgitei artiste.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191