Unde poți ajunge în Europa, zburând de pe Aeroportul Brașov. Lista a fost publicată

Unde poți ajunge în Europa, zburând de pe Aeroportul Brașov. Lista a fost publicată

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav și-a stabilit deja destinațiile. Click! îți spune unde în Europa poți ajunge dacă zbori de aici!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Așadar, în prezent de pe Aeroportul Brașov se zboară spre urnberg, Barcelona, Munchen, Bruxelles, Stuttgart, Londra, Madrid și Malaga.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Totodată, începând din luna iulie, se va zbura de la Ghimbav și către Roma şi Valencia.  Mai mult, prin intermediul agențiilor de turism, sunt operabile curse charter către Turcia și Grecia, transmite bzb.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Conducerea aeroportului este optimistă și poartă discuții cu operatorii aerieni pentru deschiderea altor noi curse către Budapesta, Paris și Tel Aviv.

Destinație pentru zboruri private

Mai mult, aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav este destinație și pentru zborurile private. Prima aeronavă privată, operată de Netjets Europe, a aterizat la Ghimbav miercuri, potrivit informațiilor furnizate de BoardingPass.

Avionul de tip Cessna 560XL Citation XLS (CS-DXN) a zburat spre Brașov din Figari, Corsica, iar în scurt timp a decolat către Zurich, Elveția, mai transmite sursa citată.

Aeroportul Brașov a fost inaugurat pe 15 iunie

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, primul deschis în România din ultimii 50 de ani, răspunde la așteptarea îndelungată a brașovenilor pentru o alternativă de transport aerian în proximitate.

Prima cursă a fost realizată de Tarom, cu destinația București. Avionul a fost pilotat de pilotat de fiul cosmonautului Dumitru-Dorin Prunariu.  În acest moment, cursele sunt operate de Dan Air, o companie aeriană cu capital românesc, iar începând din august, și Wizz Air va opera curse către Londra și Dortmund.

Aeroportul beneficiază de controlul la distanţă al zborurilor. Cursa inaugurală, dar şi celelalte curse care vor decola şi ateriza în Braşov sunt dirijate de la 400 de km distanţă, din Centrul ROMATSA Arad. 

„La ora 8:10, aeronava TAROM pilotată de Cătălin Prunariu, fiul cosmonautului Dumitru-Dorin Prunariu, aterizează pe pista Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav. Personalităţi ale vieţii politico-sociale din ţara noastră, de la preşedintele desemnat al Senatului, Nicolae Ciucă, şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, până la cosmonautul Dumitru-Dorin Prunariu şi preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român Mihai Covaliu, alături de ambasadorii Marii Britanii şi Franţei şi alţi oficiali guvermanentali se află în prima cursă care aterizează la AIBG”, conform unei postări de pagina de Facebook a preşedintelui CJ Braşov Adrian Veştea, ministru desemnat al Dezvoltării.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191