Sese de la Mireasa, schimbare radicală de look după ce a devenit tată! Fostul concurent este de nerecunoscut / FOTO

Sese de la Mireasa, schimbare radicală de look după ce a devenit tată! Fostul concurent este de nerecunoscut / FOTO

Sese de la Mireasa și-a luat prin surprindere marea comunitate de pe Instagram, după ce s-a afișat cu noul look. Fostul concurent a decis să se vopsească, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare. Iată cum arată acum Sese, după ce a devenit tată pentru prima oară!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Sese și Giovana radiază de fericire în această perioadă, asta pentru că cei doi au devenit părinți pentru prima dată, iar micuța lor Selina Hurrem le umple sufletul de bucurie. Sese a decis să facă o schimbare radicală în viața lui, astfel că fostul concurent de la Mireasa a pășit în salonul de înfrumusețare pentru noul look.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Sese a mers în salonul de înfrumusețare pentru a-și vopsi părul, iar fostul concurent de la Mireasa a fost de nerecunoscut. Toți cei care l-au îndrăgit în competiție au fost impresionați de noul look și au transmis numeroase mesaje în secțiunea de comentarii.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191