Debut inedit pentru căpitanul Petrolului

Debut inedit pentru căpitanul Petrolului

Căpitanul Petrolului, Vali Țicu, a avut parte de un debut inedit la Campionatul European. Țicu a intrat în ultimele cinci minute și a jucat pe un post nou pentru el, acela de mijlocaș defensiv. Din păcate, debutul lui Țicu la Euro s-a terminat cu un eșec, 0-3, cu Spania după un joc parcă copiat de la echipa de seniori care a avut noroc cum rar vezi în fotbal. Egalul de la echipa “mare” a fost văzut de pe margine și de Țicu care a fost rezervă la acel joc. Fotbalistul de 22 de ani a declarat după eșecul cu Spania că se uita la Formula 1 când a primit mesaj că trebuie să meargă în Elveția.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vali Țicu:’’Eram în cantonament, mă uitam la calificările de la Formula 1 și am primit mesajul. Nu mă așteptam să mă cheme. Am găsit un grup unit, o familie, m-am înțeles bine cu toți de la început, cu Ianis, Stanciu, Alibec. Îmi pare rău, dar atât am putut cu Spania. A fost puțină presiune, dar e un avantaj să joci cu 20.000 de oameni în tribune.”
Țicu și ceilalți tricolori vor avea următorul meci pe 24 iunie, contra Ucrainei U21, de la ora 19:00.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În schimb, colegii lui Țicu de la Petrolul au astăzi primul meci al stagiului din Slovenia. De la ora 17.30/18.30 în România, formația ploieșteană va întâlni KF Shkendija(Macedonia de Nord). Tot azi, Petrolul a oficializat noi împrumuturi de jucători-under în condițiile în care staff-ul tehnic are destui tineri prezenți în cantonamentul sloven.

Ionuț Cojocaru va evolua pentru Petrolul în stagiunea următoare fiind împrumutat de la Farul. În vârstă de 19 ani, Cojocaru joacă pe postul de atacant central și a făcut parte din lotul câștigătoarei titlului național în ultima ediție de campionat. Celălalt împrumutat este Alexandru Musi, de la FCSB. În vârstă de 18 ani, Musi A debutat în Superliga la începutul stagiunii 2022-2023, bifând trei apariții pentru trupa lui Gigi Becali. Ultima oară el a jucat pentru Poli Iași, echipă cu cvare a reușit promovarea în prima ligă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191