Ceaiul care îți întărește părul și îl face mult mai strălucitor. Ce trebuie să folosești dacă vrei să arate spectaculos

Ceaiul care îți întărește părul și îl face mult mai strălucitor. Ce trebuie să folosești dacă vrei să arate spectaculos

Femeile știu cât de dificil este să îți menții părul sănătos și strălucitor, iar produsele profesionale nu dau mereu rezultatele pe care ti le doreai. În ajutorul tău vine un ceai magic, care poate să îți întărească firul de păr și să îți transforme părul într-unul spectaculos.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Majoritatea femeilor își doresc un păr lung și strălucitor, însă pentru acest lucru este nevoie de o mulțime de nutrienți și vitamine. Toate acestea poate să ți le ofere un ceai anume, despre care s-a dovedit că are efecte magice asupra părului. Acesta este foarte ieftin și poate să înlocuiacă produsele profesionale pentru păr, care nu au aceleași rezultate.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce ceai trebuie să să folosești dacă vrei să ai un păr strălucitor

Tratamentele naturale pentru păr s-au demonstrat a fi foarte eficiente, iar acest lucru se întâmplă și în cazul ceaiului negru. Acest ceai îți întărește firul de păr, îl hidratează și îi oferă nutrienții și beneficiile de care are nevoie pentru a se menține sănătos și lung. Mai mult decât atât, poate să elimine inclusiv mătreața, cea cu care se luptă o mulțime de oameni.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ceaiul negru conține polifenol, tainuri, catechine și flavonoide. Toate acestea elimină transpirația și țin departe mătreața. De asemenea, pot să producă colagen și elastină, care elimină excesul de grăsime.

Având flavonoide, ceaiul negru poate să prevină căderea părului, motiv pentru care este destinat și persoanelor care se confruntă cu aceste probleme. Spre deosebire de produsele create special împotriva căderii părului, ceaiul negru este mult mai ieftin.

Cum se folosește

Modul de folosire al ceaiului negru pentru păr este extrem de ușor. Tot ce trebuie să faci este să îl clătești cu ceai negru după ce ți-ai spălat părul cu șampon. Astfel, va trebui să amesteci ceai negru cu jumătate de litru de apă fierbinte, unde va trebui să îl lași la difuzat. După ce s-a difuzat și s-a răcit, poți să ăl folosești pentru a-ți clăti părul cu el, însă va trebui să ai grijă să nu îți arzi scalpul.

Un alt ingredient magic pentru păr este berea. Multe femei înlocuiesc balsamul cu berea, iar rezultatele sunt de-a dreptul uimitoare. Dincolo de tunderea regulată a vârfurilor, aceste remedii pot fi utile.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191