Penitenciarul Ploiești se extinde cu un pavilion detenție și o seră

Penitenciarul Ploiești se extinde cu un pavilion detenție și o seră

Recent, a fost lansată o achiziție publică privind lucrări de execuție aferente obiectivului de investiții „Pavilion detenție și seră – Penitenciarul Ploiești- secția exterioară Moara Nouă, județul Prahova „. Proiectul presupune realizarea 80 de noi locuri de detenție și a unei sere.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În acest context, Penitenciarul Ploiești invită operatorii economici cu experiență în domeniu să consulte documentația de atribuire pe site-ul SEAP și anunțul de participare nr. SCN1126946.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Firmele interesate pot depune ofertele până pe 12.07.2023, ora 15.00. Valoarea estimată a contractului este de 11.004.959,76 lei.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Lucările au ca durată de de realizare 12 luni de la data emiterii ordinului de începere.

Acest obiectiv este dezvoltat în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor corecționale în Romania prin implementarea principiului normalității – 4NORM

(-ality), finanțat prin Mecanismului Financiar Norvegian 2014 – 2021 – Programul „Justiție” implementat de către Administrația Națională a Penitenciarelor în calitate de promotor de proiect și în care Penitenciarul Ploiești are rolul de partener.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191