Șarpe de peste un metru și jumătate, scos de jandarmi dintr-o locuință, unde stătea ascuns în spatele mașinii de spălat

Șarpe de peste un metru și jumătate, scos de jandarmi dintr-o locuință, unde stătea ascuns în spatele mașinii de spălat

Jandarmii din Mehedinţi au intervenit, miercuri, pentru îndepărtarea unui şarpe ascuns într-o locuinţă, în spatele maşinii de spălat.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Jandarmeria Mehedinţi a anunţat că un echipaj s-a deplasat, miercuri, în localitatea Albuleşti, unde proprietarul unei locuinţe a semnalat prezenţa unui şarpe.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

“La adresa indicată, jandarmii au îndepărtat un şarpe de casă, în lungime de peste un metru şi jumătate, care se afla ascuns în locuinţa oamenilor, respectiv în spatele maşinii de spălat”, a precizat Jandarmeria Mehedinţi, citată de

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Sursa citată a menţionat că, de la începutul acestui an, jandarmii au intervenit în 17 astfel de situaţii pentru înlăturarea pericolului provocat de şerpi sau reptile.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191