BREAKING NEWS. Cutremur în Marea Britanie. Premierul Liz Truss a demisionat!

BREAKING NEWS. Cutremur în Marea Britanie. Premierul Liz Truss a demisionat!

Informație de ultimă oră! Liz Truss părăsește fotoliul de prim-ministru al Marii Britanii, la mai puțin de două luni de la învestirea în funcție.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

UPDATE: Truss a spus în fața presei că a venit în funcție într-un moment „de mare instabilitate economică și internațională”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Recunosc… având în vedere situația, nu pot îndeplini mandatul pentru care am fost aleasă de Partidul Conservator”, a adăugat ea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Anunțul demisiei lui Liz Truss vine după un mandat de doar 45 de zile. Truss a mai afirmat în declarația sa în fața presei că a discutat, joi, cu Sir Graham Brady – președintele Comitetului 1922, al deputaţilor conservatori britanici. Și a anunțat că va rămâne în funcția de premier până când va fi ales un succesor.

Premierul britanic Liz Truss are zilele numărate. Noul ministru de Finanțe anulează toate măsurile fiscale promise/ Se sucește platonarea facturilor

Liz Truss și-a anunțat demisia din funcția de prim-ministru, anunță BBC. Într-o declarație de presă susținută la intrarea în sediul din 10 Downing Street, Truss a afirmat că i-a spus Regelui Charles că își dă demisia din funcția de lider al Partidului Conservator, transmite aceeași sursă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191