„Tuning”, viteza si prostie. Accidentul produs azi noapte, pe strada Marasesti, confirma ce urlam de ani de zile: Ploiestiul nu mai e un oras sigur

„Tuning”, viteza si prostie. Accidentul produs azi noapte, pe strada Marasesti, confirma ce urlam de ani de zile: Ploiestiul nu mai e un oras sigur

Suntem convinsi ca niciun accident nu ii va opri pe pustanii fara minte din a se expune la riscuri uriase si a pune in pericol vieti nevinovate.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Teribilismul specific fie varstei, fie proastei educatii poate avea urmari tragice, iar asta semnalizam de ani de zile, noi, cei din presa locala, de cand Ploiestiul a devenit raiul prostiei umane, sat fara caini.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Azi noapte, un BMW a lovit o motocicleta pe care se aflau doi tineri, iar in urma impactului, trei persoane au ajuns la spital: un tanar de 17 ani, soferul motocicletei, pasagerul acestuia, un tanar de 19 ani, dar si pasagerul din autoturism, un tanar in varsta de 21 de ani.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Zona in care s-a produs accidentul este preferata pentru curse, linute si alte demonstratii, la fel ca Bulevardul Castanilor. Indiferent a cui a fost vina, viteza si lipsa de experienta au cauzat toata intamplarea. Daca BMW-ul (colantat cu numele unei firme de tuning) nu ar fi circulat cu viteza, poate impactul ar fi putut fi evitat.

Ce spune Politia:

În cursul nopții trecute, în jurul orei 23.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Mărășești s-ar fi produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Din primele cercetări de la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 28 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strasa Mărășești, către zona de Vest a municipiului Ploiești, a ajuns în proximitatea intersecției cu strada Plăieșilor și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr în vârstă de 17 ani, care circula în aceeași directie.

În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un autoturism care se afla parcat în dreptul unui imobil, iar celălalt autoturism implicat a fost proiectat într-un stâlp de iluminat stradal.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului de motocicletă, dar si a unui pasager a acesteia, în vârstă de 19 ani, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ulterior, la unitatea medicală s-a prezentat și un pasager din autoturism, în vârstă de 21 de ani care acuza dureri la piciorul drept, astfel rămânând internat pentru investigații medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191