Pățania unui bărbat care s-a dus să își facă nevoile pe marginea unui lac și s-a trezit fără o mână, la spital

Pățania unui bărbat care s-a dus să își facă nevoile pe marginea unui lac și s-a trezit fără o mână, la spital

Un bărbat din Florida care nu a avut răbdare să îi vină rândul la toaletă și a mers să își facă nevoile pe marginea unui lac a ajuns la spital, fără o mână.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Jordan Rivera, în vârstă de 23 de ani, se a mers la un bar din Port Charlotte, sâmbătă seară. Pentru că era coada lungă la baie, rivera a decis să își facă nevoile lângă o baltă din apropiere, conform ABC News.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Am văzut lacult și am zis că mă duc să fac acolo. S-a întâmplat ceva și ori m-am î și am ajuns în apă, iar ăsta e ultimul lucru pe care mi-l amintesc”, a povestit el.

Lacul în care a căzut Rivera este plin de aligatori de peste trei metri lungime. Bărbatul spune că nu își amintește ce s-a întâmplat și cum a ajuns la spital, dar când s-a trezit nu mai avea o mână.

Serviciile de urgență din Charlotte County au intervenit duminică, la primele ore ale dimineții, pentru a ajuta un bărbat care a suferit „răni semnificative”, după ce a fost mușcat de un aligator.

Mama bărbatului le-a mulțumit martorilor care au intervenit și i-au salvat viața fiului ei, după ce l-au observat pe marginea lacului.

„Spun că sunt îngerii care au fost acolo și i-au salvat viața”, a declarat teresa Rivera.

În urma incidentului, autoritățile au angajat un specialist care a localizat aligatorul care l-a mușcat pe Jordan. Animalul a fost extras și eutanasiat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191