Actiune-fulger a Politiei Rutiere, pe DN1: 90 de amenzi, in valoare de 20.000 lei, in doar cateva ore!

Actiune-fulger a Politiei Rutiere, pe DN1: 90 de amenzi, in valoare de 20.000 lei, in doar cateva ore!

ACȚIUNI DE TIP BLITZ DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTII PRAHOVENI

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ieri, 4 iulie a.c., polițiștii rutieri au desfășurat 8 actiuni de tip BLITZ, pe drumurile naționale din județ, în municipiul Câmpina, în orașele Băicoi și Boldești Scăeni, dar și în localitățile Apostolache, Blejoi, Păulești, Puchenii Mari și Scorțeni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Astfel, în cadrul activităților au fost legitimate 260 de persoane, au fost controlate 190 autovehicule și au fost efectuate 80 de testări cu aparatul etilotest.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În total au fost aplicate 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute trei permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Recomandări pentru evitarea evenimentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool:

Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

Consumul de alcool nu este compatibil cu conducerea autovehiculelor, deoarece pe lângă faptul că este interzis de lege, constituie un important factor de risc pentru şofer, pasageri şi ceilalţi participanţi la trafic crescând şansele de implicare într-un accident rutier.

De cele mai multe ori, conducătorii auto aflaţi sub influenţa alcoolului comit frecvente încălcări ale normelor de circulaţie, conduc cu viteză excesivă, se angajează în depăşiri neregulamentare sau execută în mod periculos virajele.

Conduceţi cu multă atenţie şi răbdare!

Respectaţi-i pe ceilalţi participanţi la trafic, indiferent dacă sunt pietoni sau conduc biciclete, mopede, ori motociclete!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191