Scheletul găsit într-un parc din Roma ar aparține unei românce, fostă campioană de tir. Detaliul pe care l-au descoperit anchetatorii

Scheletul găsit într-un parc din Roma ar aparține unei românce, fostă campioană de tir. Detaliul pe care l-au descoperit anchetatorii

Rămășițele găsite sâmbăta trecută într-un parc Roma ar putea fi ale unei românce, Andreea Rabciuc, de 28 de ani, care a dispărut pe 12 martie 2022 din zona rurală Montecarotto, după ce s-a certat cu iubitul ei. Andreea a fost multiplă campioană națională la tir sportiv, care a făcut parte din lotul României de seniori.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Parchetul din Ancona a contactat autoritățile judiciare din capitala Italiei pentru corelarea unor probe și pentru a se stabili dacă, într-adevăr, scheletul îi aparține româncei care a dispărut fără urmă în urmă cu mai bine de un an, după o ceartă violentă pe care a avut-o cu iubitul ei, relatează Il Giornale.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Săptămâna aceasta vor fi efectuate teste ADN care vor confirma sau infirma suspiciunile anchetatorilor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cadavrul a fost descoperit în urmă cu trei zile, când o echipă de muncitori cu un excavator curăța terenul din zona respectivă. Scheletul era în interiorul unui șanț de scurgere. Medicul legist care a ajuns la fața locului a spus că rămășițele aparțin unei femei în vârtă de aproximativ 30 de ani, care ar fi murit în urmă cu aproximativ un an.

Asupra scheletului s-a descoperit un colier similar cu cel pe care îl purta Andreea.

Simone Gresti, iubitul româncei, a intrat în vizorul autorităților imediat după dispariția tinerei. În prezent, el este acuzat de rapire și trafic de droguri, fiind cercetat în stare de libertate.

Gresti a negat mereu că și-ar fi rănit iubita și că ar avea vreo legătură cu dispariția ei.

Andreea Rabciuc, campioană la tir, a dispărut în dimineața de 12 martie 2022 din Jesi, Ancona, după ce s-a certat cu iubitul ei, la finalul unei petreceri la care participaseră și câțiva prieteni. Petrecerea a fost organizată într-o cabană dintr-o zonă rurală.

Simone Gresti a recunoscut în fața anchetatorilor că s-a certat cu Andreea, iar aceasta ar fi plecat la ora 7:00 dimineața să se plimbe. A spus, însă, că nu are nicio legătură cu dispariția ei și că era prima dată când Andreea a plecat fără să spună nimănui nimic.

Însă anchetatorii au fost alarmați de un mesaj pe care Andreea i l-a trimis tatălui ei, care locuiește în Spania, în noaptea dispariției, la ora Tânăra i-a spus: „Am avut probleme”. El a văzut mesajul dimineață, când s-a trezit, și când fiica lui era deja dispărută.

Andreea a fost multiplă campioană națională la tir sportiv, care a făcut parte din lotul României de seniori. Ea a fost legitimată la CSS Rădăuți și CSM Suceava, fiind una dintre cele mai valoroase sportive ale României, în urmă cu câțiva ani.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191