Prefectul Virgiliu Nanu, prezent la inaugurarea unitatii Ambulantei Prahova, la Valea Doftanei

Prefectul Virgiliu Nanu, prezent la inaugurarea unitatii Ambulantei Prahova, la Valea Doftanei

Locuitorii din Valea Doftanei si imprejurimi vor beneficia, incepand de astazi, de servicii medicale mult mai rapide, odata cu infiintarea unei substatii a Serviciului Judetean de Ambulanta Prahova.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Prezenti la inaugurare au fost prefectul Virgiliu Nanu, senatorul PSD Prahova Laura Moagher, presedintele OFSD, Beatrice Gajman si consilierul judetean PSD Rares Enescu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Astăzi, am avut onoarea și plăcerea de a participa alaturi de domnul prefect-Virgiliu-Daniel Nanu la evenimentul special al inaugurării substației Serviciului de Ambulanță Județean Prahova din frumoasa localitate Valea Doftanei. Acesta a fost un moment deosebit și o oportunitate unică de a evidenția importanța asigurării serviciilor de urgență de înaltă calitate pentru comunitatea noastră.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Substația Serviciului de Ambulanță Județean Prahova din Valea Doftanei reprezintă un proiect deosebit de valoros pentru dezvoltarea infrastructurii de sănătate din regiune. Aceasta va asigura o acoperire mai eficientă și mai rapidă a intervențiilor de urgență, salvând vieți și oferind îngrijire adecvată pacienților aflați în situații critice.

Felicitări echipei Serviciului de Ambulanță Județean Prahova, autorităților locale și tuturor celor implicați în realizarea acestei substații de ambulanță de înaltă calitate!”, a transmis senatorul Laura Moagher.

„Am participat astăzi alături de domnul președinte PSD Prahova, Virgiliu-Daniel Nanu , și doamna senator, Laura Mihaela Moagher , la inaugurarea substației Serviciului de Ambulanță Județean Prahova din Valea Doftanei!

Acesta substație va juca un rol vital în asigurarea intervențiilor rapide și profesioniste în cazurile de urgență din zonă, contribuind semnificativ la salvarea de vieți și îmbunătățirea calității serviciilor medicale acordate comunității.

Prin inițiative precum aceasta, comunitatea locală beneficiază de o mai bună accesibilitate la asistența medicală de urgență și se consolidează încrederea cetățenilor în capacitatea sistemului de a răspunde prompt nevoilor lor.

Imi exprim aprecierea profundă față de eforturile depuse de autoritățile locale, Serviciul de Ambulanță Județean Prahova și personalul medical implicat în acestă realizare!”, a scris Beatrice Gajman, presedintele OFSD Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191