O sesizare pe Fii Observator a scos la iveală cazul din Tunari. Reporterul Andreea Petrescu: Am sunat la 112 când tânărul cu dizabilităţi a fost scos în stradă

O sesizare pe Fii Observator a scos la iveală cazul din Tunari. Reporterul Andreea Petrescu: Am sunat la 112 când tânărul cu dizabilităţi a fost scos în stradă

Reporterul Andreea Petrescu a fost cea care a răspuns apelului disperat primit pe Fii Observator de la aparţinătorul acelui tânăr cu dizabilităţi şi a anunţat poliţia despre această situaţie ce pare de necrezut. Cum s-au petrecut faptele şi ce a găsit acolo, a povestit pe larg în cadrul Observator 13.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Bărbatul a fost cu o zi înainte să şi caute nepotul internat într-un azil din Pipera şi nu l-a mai găsit acolo. Când şi-a dat seama că nu e acolo, a încercat să îl caute, a vorbit cu angajaţii de acolo, cu patronii centrului respectiv şi a primit această adresă, care era o adresă din câmp, 2 case în construcţii în câmp.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

A crezut că nu are cum să fie acolo, a plecat acasă şi a revenit ulterior în acel loc pentru a-şi căuta nepotul. A intrat, a văzut care sunt condiţiile, ne-a scris pe Fii Observator, iar ieri am mers cu el acolo şi am văzut oameni acolo în curte. Este o poartă care este închisă, mai mulţi oameni în curte despre care nu ştiam ce este cu ei de la depărtare, stăteau printre materialele de construcţii în acel şantier, iar mai apoi doamna care a venit şi ne-a spus să plecăm.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Nici măcar drum de acces nu este. Am decis să sunăm la 112 a fost când doamna l-a scos în stradă pe tânărul de 32 de ani cu dizabilităţi cu un sac de haine, acela a fost momentul când am spus că ceva nu este în regulă. L-a dat aparţinătorului, care nu avea nici drept legal, pentru că nu era tutorele băiatului, nici nu avea legal dreptul să îl ia acolo.

Locul a fost închis, toată lumea a fost luată, 8 oameni au ajuns într-un alt centru. Mesajele vin de la oameni disperaţi care nu mai au încredere în autorităţi, care caută o salvare undeva. Semnalează nereguli de tot felul, că nu acces, că nu pot vedea cu ochii lor ce se întâmplă acolo. Controalele se fac pe hârtie, trebuie schimbată legislaţie”, a povestit reporterul Observator Andreea Petrescu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191