Superbolid de 755 de cai putere, pe şoselele din România. Un roman si-a inmatriculat primul McLaren 765LT Spider din tara!

Superbolid de 755 de cai putere, pe şoselele din România. Un roman si-a inmatriculat primul McLaren 765LT Spider din tara!

„Colegii din RAR Griviţa au avut plăcerea să admire unul dintre cele 765 de exemplare ale acestui model fabricat în ediţie limitată: McLaren 765LT Spider”, anunţă Registrul Auto Român.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Reprezentanţii RAR precizează că sub capotă se află un motor V8 de 4 litri pe benzină, care dezvoltă 755 de cai putere şi poate duce maşina de la 0-100 km/h în aproximativ 2.4 secunde.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ei fac şi o glumă: „P.S. Este primul astfel de model pentru care eliberăm CIV până acum, probabil că nu sunt prea căutate”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Internauţii au comentat şi ei. „Mă mir că a trecut”, „Să aveţi grijă să îl opriţi în trafic şi să îi luaţi talonul pt dimensiune anvelope şi noxe” sau „Cică nu-s bune că nu prea cumpără lumea…”, au scris aceştia.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191