Filmul din 2013 care a bătut orice record pe Netflix în luna iulie. Vei fi cu sufletul la gură de la începutul și până la sfârșitul peliculei

Filmul din 2013 care a bătut orice record pe Netflix în luna iulie. Vei fi cu sufletul la gură de la începutul și până la sfârșitul peliculei

Filmul de pe platforma de streaming Netflix care a ajuns pe locul 1 în topuri! În ciuda faptului că pelicula a fost lansată în anul 2013, a făcut ravagii în Statele Unite ale Americii și a apărut recent și în România. Producția are o distribuție plină de vedete, în frunte cu celebri actori Channing Tatum și Jamie Foxx. Află alături de Click! despre ce film este vorba.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Un thriller vechi de 10 ani cu actorul Channing Tatum în rol principal a ajuns cel mai popular film de pe platforma de streaming Netflix, fiind pe primul loc, de zile bune, în Statele Unite ale Americii. Pelicula, care a apărut și în România, are o intrigă explozivă, scene multe de acțiune, care lasă publicul cu sufletul la gură până la sfârșit. Iată despre ce film este vorba. 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„White House Down” („Alertă de grad zero” ) este pelicula care a rupt topurile în luna iulie în SUA și a urcat rapid și în preferințele românilor. Filmul, cu Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal și Joey King în rolurile principale, a fost în mare parte uitat la lansare. De asemenea, a avut încasări de 205 de milioane de dolari la box office și a primit recenzii mixte din partea criticilor la adresa scenariului și a poveștii clișeice, deși interpretările și secvențele de acțiune au fost lăudate. Așadar, despre ce este vorba în peliculă?

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„White House Down” („Alertă de grad zero” ) are o intrigă explozivă, scene multe de acțiune, care lasă publicul cu sufletul la gură până la sfârșit. Povestea se învârte în jurul lui John Cale (Channing Tatum), un ofițer de poliție al Capitoliului și fost Army Ranger, care face un tur al Casei Albe cu fiica sa Emily (Joey King). Însă, ce ar fi trebuit să fie o zi fericită petrecută împreună, se transformă într-un adevărat coșmar atunci când un grup paramilitar puternic înarmat, condus de Emil Stenz (Jason Clarke), se infiltrează în clădire cu scopul de a-l lua ostatic pe președinte (Jamie Foxx) și controlul asupra Casei Albe.

Reușește John Cale (Channing Tatum) să îl salveze pe președinte (Jamie Foxx) și să pună capăt atacului terorist? Ei bine, dacă te-am făcut curios și vrei să afli, nu ezita să vizionezi filmul pe platforma de streaming Netflix. Cei care au revăzut filmul l-au numit o „capodoperă”. „White House Down” este disponibil pe Netflix în majoritatea regiunilor, inclusiv în Marea Britanie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191