Noi detalii in cazul pedofilului prins in Ploiesti: I-a dat 4 lei nepoatei sale pentru a-l lasa sa o sarute

Noi detalii in cazul pedofilului prins in Ploiesti: I-a dat 4 lei nepoatei sale pentru a-l lasa sa o sarute

Cazul de agresiune sexuală reclamat miercuri după-amiază, la Ploiești, a ieșit la iveală în urma unei altercații care a izbucnit în centrul orașului. Așa au aflat oamenii legii că un bărbat de 77 de ani i-ar fi dat câțiva lei nepoatei sale, pentru a o convinge pe aceasta să îl lase să o sărute pe piept. Individul a recunoscut totul în fața polițiștilor locali.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Miercuri, 12 iulie a.c., în jurul orelor 15:55, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică, aflați în patrulare în zona centrală, au sesizat că la intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu și Teatrului, avea loc o altercație între mai multe persoane.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Deplasându-se spre locația respectivă, polițiștii locali au aflat de la o persoană de sex feminin, că un bărbat în vârstă, aflat în zonă, i-a dat nepoatei sale suma de 4 lei și a sărutat-o pe piept.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Bărbatul în cauză a fost identificat și reținut de polițiștii locali, el recunoscând față de aceștia că i-a dat minorei suma de 4 lei și că a sărutat-o”, au relatat reprezentanții Poliției Locale Ploiești.

Acesta a fost reținut pentru 24 și urmează să afle dacă va sta în arest preventiv.

”În urma probatoriului administrat față de bărbatul de 77 de ani din comuna Bucov a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive”, a anunțat IPJ Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191