Cătălin Bordea a confirmat, oficial, despărțirea de soția lui, Livia! Cei doi au semnat astăzi actele de divorț: “O poveste s-a încheiat…” / FOTO

Cătălin Bordea a confirmat, oficial, despărțirea de soția lui, Livia! Cei doi au semnat astăzi actele de divorț: “O poveste s-a încheiat…” / FOTO

Cătălin Bordea a confirmat, oficial, despărțirea de soția lui, Livia! Cei doi au semnat astăzi actele de divorț, după o frumoasă poveste de dragoste și aproape un deceniu de căsnicie. Ce mesaj a transmis celebrul comediant prin intermediul rețelelor de socializare, la scurt timp după ce a dat cu semnătura pe actul notarial care desface căsnicia dintre el și cea care i-a fost parteneră de viață o bună perioadă de timp.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cătălin Bordea și soția lui, Livia, au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai mulți ani și formau unul dintre cele mai iubite și apropiate cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit după numai doi ani de relație, în 2014 și, cinci ani mai târziu, în 2019, și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cătălin Bordea a confirmat, oficial, despărțirea de soția lui, Livia

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei”, spunea Bordea, în urmă cu ceva vreme, la Antena Stars, atunci când a fost întrebat cum a început povestea de dragoste dintre el și soția lui.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cei doi formau cuplul perfect și părea că iubirea lor e de neclintit însă iată că, acum, după aproape un deceniu petrecut împreună, Cătălin Bordea și soția lui, Livia, au decis să meargă pe drumuri separate.

În urmă cu puțin timp, Cătălin Bordea a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare în care confirmă, oficial, despărțirea de Livia.

Motivul pentru care Cătălin Bordea și soția lui nu și-au dorit copii

În cadrul unui podcast, în urmă cu ceva vreme, Cătălin Bordea a vorbit despre motivul pentru care el și fosta lui soție nu și-au dorit să devină părinți. Celebrul comediant mărturisea atunci că el și Livia s-ar fi gândit ca, la un moment dat, să înfieze un copil.

„Nu cred pentru că nu suntem genul de părinte, nu știu cum să zic. Nu, nu ai cum să te pregătești, înțeleg toate teoriile astea, dar noi doi nu suntem genul care să facem asta. Deja vine 40, deja se duce 45, deja nu știu ce. Ne gândeam la un moment dat ca mai încolo să înfiem un copil”, a spus concurentul de la America Express.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191