Domnu’ director de la Piață, nu vă suparați, pe banii cui faceți glumele astea proaste?

Domnu’ director de la Piață, nu vă suparați, pe banii cui faceți glumele astea proaste?

Culmea nesimtirii si a tupeului a fost atinsa de un domn directoras montat pe functie datorita, desigur, capacitatii manageriale, pe care o confirma din plin la Hale si Piete.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Acest stimabil functionar, preocupat mai degraba sa-si etaleze „gradele” pe toate gardurile (am fi murit prosti daca nu v-ati fi trecut si „ing.” langa nume, pe site-ul Halesipieteploiesti.ro), din nu-stim-ce pornire, a considerat ca are dreptul sa ii ia peste picior pe ploiesteni, cu glume de autobaza lipite pe usa directoriala.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Aici nu este Gara de Sud” a scris pe o foaie directorasul cel viteaz al pietei, Razvan Lungu, pe care a lipit-o pe usa incaperii care sta mai mult goala. Fiindca, desigur, munca e pentru tractoare, nu pentru domnul Ing. Director Lungu.

Ceea ce nu realizeaza acest trecator prin functii platite din bani publici este faptul ca ploiestenii confunda Gara de Sud cu Halele din motive intemeiate si nu intelegem de unde atata indignare din partea ing.directorului Razvan Lungu.

Mizeria, tigania, conditiile deplorabile in care isi desfasoara activitatea comerciantii, serviciile puse la dispozitia cetateanului, toate sunt comparabile cu ce se intampla la Gara de Sud. Probabil, din acest motiv, oamenii va intra in birou cu reclamatii care va supara din cale afara.

Bine, impropriu spus ca intra in birou, fiindca majoritatea platitorilor de taxe si impozite se opresc in fata usii incuiate. Ceea ce, din nou, aduce a „Gara de Sud”.

Domnule ing. Director Lungu, sunteti platit din bani publici si abia treceti pe la serviciu. V-ati luat aere de sef pe plantatie si mare personalitate locala, in ciuda faptului ca rezultatele manageriale va arata exact asa cum sunteti, un zero barat. Vedem zi de zi talentul, priceperea si preocuparea dvs. fata de Hale si Piete si ne intrebam cat va incapatanati sa mai tineti de functia asta.

Asadar, Razvan Lungu, doar ploiestenii au dreptul si motive sa faca glume pe seama dvs, in niciun caz invers. In locul foii lipite ca in toaletele de la Gara de Sud, pe usa biroului dvs, ar fi de bun simt sa afisati programul de audiente si scuzele de rigoare pentru lipsa de discernamant, lenea si tupeul care va caracterizeaza.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191