Robert Drilea, videoclip special cu fiica Deei Maxer. Cum a filmat-o bărbatul pe Maysa / VIDEO

Robert Drilea, videoclip special cu fiica Deei Maxer. Cum a filmat-o bărbatul pe Maysa / VIDEO

Deea Maxer este foarte fericită în brațele iubitului ei, iar copiii săi îl cunosc pe bărbatul alături de care ea este împlinită. Robert Drilea are o relație specială cu fiica și fiul artistei. Ei bine, pe rețelele personale de socializare, bărbatul a postat un videoclip special cu fiica artistei. Iată cum a filmat-o acesta pe Maysa!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Robert Drilea este foarte fericit alături de Deea Maxer, iar el radiază de bucurie ori de câte ori petrece timp cu artista și frumoasa ei familie. În urmă cu doar o seară, bărbatul a fost prezent la un grătar în familia artistei și s-a bucurat din plin de momentele frumoase trăite acolo. Și asta nu este tot! Iubitul cântăreței a filmat-o pe fiica Deei Maxer și a postat videoclip pe pagina sa personală de Instagram.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce videoclip special a postat Robert Drilea cu fiica Deei Maxer

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Robert Drilea a postat un videoclip cu fiica Deei Maxer. Bărbatul a surprins-o pe Maysa în timp ce cânta la un spray, iar micuța era foarte încântată de spectacolul pe care îl făcea pentru familia ei. Alături de acest videoclip, iubitul artistei a scris și un mesaj, menționând faptul că el și Deea Maxer au parte de un concert.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Din acest videoclip reiese faptul că micuța Maysa le calcă pe urme părinților ei, astfel că aceasta este pasionată de muzică și dans. Artista este foarte mândră de ea.

Ce relație are Robert Drilea cu copiii Deei Maxer

În urmă cu câteva luni, Deea Maxer a trecut la nivelul următor în relația fericită pe care o are, astfel că artista i-a făcut cunoștință partenerului său cu cei doi copii pe care îi are cu Dinu Maxer. Robert Drilea este topit după cei mici și au făcut numeroase activități împreună, semn că îi place să petreacă timp în compania micuților.

Fosta soție a lui Dinu Maxer a fost cea care a publicat pe Instagram o imagine emoționantă în care Robert Drilea a fost surprins în timp ce colora cu fetița ei și a lui Dinu Maxer, Maysa, iar acest lucru a dat dovadă că micuța îl place pe noul partener al mamei sale.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191