Ce facultate a absolvit Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii. Concurentul lucrează într-un alt domeniu față de cel în care s-a specializat

Ce facultate a absolvit Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii. Concurentul lucrează într-un alt domeniu față de cel în care s-a specializat

Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu formează unul dintre cuplurile care au acceptat să își testeze relația la Insula Iubirii. Cu toate că iubitul concurentei este hairstylist, Bogdan Cîrlan a urmat un domeniu cu totul diferit.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Claudia Florescu a fost cea care a decis că este momentul ca relația ei cu Bogdan Cîrlan să treacă prin cel mai dur test al fidelității, așa că, au decis să participe la Insula Iubirii.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Dacă fanii știu că iubita lui este antrenoare de fitness și nu trece o zi pe care să nu o petreacă în sala de sport, Bogdan Florescu este de meserie hairstylist, după ce a studiat un domeniu cu totul diferit.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ce studii are Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii

Cu toate că în prezent este hairstylist, Bogdan Cîrlan a urmat cursurile Universității Ecologice din București, pe care a și absolvit-o, după cum se arată scris pe profilul său de Facebook.

La începutul sezonului, iubitul Claudiei Florescu spunea că este pasionat și de sport, dar și de tatuaje, la fel ca iubita sa, dar crede că i se potrivește mult mai bine să fie hairstylist.

Înainte de a o cunoaște pe cea care avea să îi devină iubită, Bogdan Cîrlan a făcut șase luni videochat, lucru de care nu este mândru. Partenera lui l-a convins să renunțe și să își îndrepte atenția către un alt domeniu.

Povestea de dragoste dintre Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu

Cu toate că până în episoadele difuzate până în prezent nu s-a lăsat cu „scântei” între cei doi, Bogdan Cîrlan și Florescu au mărturisit că există probleme și în relația lor.

Concurentul declara că îți dorește un stil de viață confortabil, în timp ce iubita lui este mai ambițioasă decât el și pot apărea unele tensiuni.

Claudia Florescu își dorește să se convingă că a făcut alegerea potrivită, atunci când a decis să lase Italia, pentru a se stabili, din nou, în România alături de iubitul ei. Concurenta mai declara la începutul sezonului de la Insula Iubirii că își dorește să facă pasul cel mare și de ce nu, să pună bazele unei afaceri împreună.

Dar până să ajungă să facă echipă atât în viața personală, cât și în cea profesională, Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu au de trecut cel mai greu test al relației lor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191