Momentul exploziei de pe podul Kerci. Cum arată acum Podul lui Putin

Momentul exploziei de pe podul Kerci. Cum arată acum Podul lui Putin

Pe rețelele sociale au apărut primele imagini care ar fi surprins momentul exploziilor de podul Kerci, scrie canalul ucrainean Nexta, care preia o filmare publicată de surse ruse.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Propagandiștii ruși au publicat o înregistrare care ar fi surprins atacul pe Podul Crimeii”, a scris publicația Nexta în dreptul unor imagini surprinse în timpul nopții, care arată o serie de explozii în depărtare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Atacul ar fi avut loc la ora 03:20, potrivit contului de Twitter Tendar, care mai precizează că absența tirurilor de artilerie antiaeriană sugerează că ar fi vorba de un atac pe apă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Într-o altă filmare din timpul zilei, realizată din dronă, se vede că o parte din pilonii podului au fost distruși, ceea ce a condus la înclinarea căii rutiere.

Podul Kerci, care leagă Crimeea de Rusia peste strâmtoarea Kerci, a fost avariat de o explozie în cursul nopții de duminică spre luni. Două persoane au murit și una a fost rănită.

Atacul a fost „o operațiune specială a forțelor navale ale Forțelor Armate ale Ucrainei și a Serviciului de Securitate al Ucrainei”, au declarat surse din Serviciul de Securitate al Ucrainei, citate de BBC.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191